AgrinServ is op zoek naar een enthousiaste engineer, die het kleine vaste team komt vergroten en versterken.

 

Werk jij het liefst iedere dag aan dezelfde machines en verricht je graag dezelfde handelingen? Dan is deze vacature waarschijnlijk niets voor jou. Bij AgrinServ werk jij voor verschillende klanten, aan de meest uiteenlopende projecten. Met een kleinschalig gemotiveerd team levert AgrinServ maatwerk voor de professionele agrarische industrie. Er wordt altijd geluisterd naar de wens van de klant. Geen dag en project is daardoor hetzelfde. Het team van AgrinServ doorloopt ieder project vol enthousiasme en is betrokken bij het hele proces, vanaf het ontwerp tot aan de inbedrijfname van een machine of systeem.

 

Senior mechanisch engineer

Van een illustratie voor een offerte tot de productietekeningen aan toe overzie jij het werktuigbouwkundige traject. Jouw ervaring en technische kennis zijn doorslaggevend in het ontwerp van uiteenlopende projecten voor de professionele agrarische industrie. Je geeft sturing aan een team van drie engineers waarmee je deze projecten geheel uitwerkt. Doordat je duidelijk en effectief communiceert met alle disciplines en leveranciers bereik je met het team het beste resultaat. Daarnaast vragen we het volgende:

  • Een bachelor of master in werktuigbouwkunde
  • Tenminste 7 jaar werkervaring als mechanical engineer.
  • Een goede beheersing van het Engels, Duits is een pré
  • Ervaring in het coachen van engineers.
  • Zeer ruime ervaring met SolidWorks, CreoElements is een pré
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B

AgrinServ moet dagelijks top presteren om het verschil te kunnen maken. Deze instelling verlangen wij van al onze medewerkers. Wij bieden een zeer uitdagende, veelzijdige en zelfstandige werkplek met volop mogelijkheden voor eigen ontwikkeling. Mooie beloftes die we graag waarmaken!

Ben jij de persoon die geen genoegen neemt met een gewone baan bij een gewone werkgever? Neem dan contact met ons op via 085-1304518 of info@agrinserv.eu en laat ons weten waarom jij de perfecte kandidaat bent.

Recent Posts

Begin met typen en druk op enter om te zoeken